Marmara Üniversitesi ile İstanbul Emniyet Müdürlüğü Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Üniversitemiz ile İstanbul Emniyet Müdürlüğü arasında, İstanbul Emniyet Müdürlüğünde görevli personelinin eğitim ve araştırma yapmaları hususunda, iş birliği protokolü imzalandı. 

Üniversitemiz Rektörlük binasında 26 Şubat günü düzenlenen imza törenine, Rektörümüz Prof. Dr. Erol Özvar, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Çelen, İstanbul Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan ve Genel Sekreterimiz Murat Arısal katıldı.

İmzalanan protokole göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğünde görevli personelinin görev alanına giren lisansüstü eğitim ve araştırma yapmasına yönelik olarak Marmara Üniversitesi’nin lisansüstü eğitim ve araştırma yapılan enstitülerinde kurumsal kapasitesini, insan kaynağı potansiyelini ve mesleki yeterliliklerini geliştirmek, alana yönelik bilimsel donanımlarını artırmak, eğitimlerine ve verilen hizmete yönelik katkı sağlamak konusunda Siber Güvenlik (Tezsiz Yüksek Lisans II. Eğitim) programının kabul koşulları ve kapsamlarının düzenlemesi ile yapılacak işbirliğine dair usul, esas ve yükümlülükleri yer aldı.

İmzalanan protokol sonrası Rektörümüz  Prof. Dr. Erol Özvar, İstanbul Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan’a çinili tabak hediye etti.

Haber: Yusuf Kenan Çağlar

 

Haber: Yusuf Kenan Çağlar

HIZLI ERİŞİM