Marmara Üniversitesi ile Karlsruhe Institute of Technology Innovation Hub İş Birliği Etkinliği

Marmara Üniversitesi'nin ev sahipliğinde, Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi Mühendislik Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü'nün katkılarıyla, Karlsruhe Institute of Technology Innovation Hub, Marmara Üniversitesi İnovasyon ve Teknoloji Transfer Uygulama ve Araştırma Merkezi (MİTTO) ve Marmara İnovasyon Ar-Ge Teknoloji Transfer A.Ş.  (MİATT) arasında başarılı bir etkinlik düzenlendi.

31 Ekim Salı günü gerçekleştirilen etkinliğe, Karlsruhe Institute of Technology Innovation Hub direktörü Prof. Dr. Andreas Gerdes, Emekli öğretim üyesi Günter Loeffelmann, Tırak Trading firma sahibi Murat Tırak ve Marmara Üniversitesi İnovasyon ve Teknoloji Transfer Uygulama ve Araştırma Merkezi'nden Öğr. Gör. Talha Kılıç sunum gerçekleştirdiler.

Marmara Üniversitesi'nden, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü öğretim üyeleri Prof. Dr. Bahadır Tunaboylu ve Prof. Dr. Cevat Sarıoğlu, İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Tahir Kemal Erdem, İnovasyon ve Teknoloji Transfer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Mustafa Şengör, Marmara Üniversitesi Teknopark A.Ş. ve Marmara İnovasyon AR-GE Teknoloji Transfer A.Ş. temsilcileri ve çok sayıda öğretim üyesi etkinlikte yer aldılar.

Nuh Beton A.Ş. AR-GE birimi, Subor Boru San. Ve Tic. A.Ş. Tasarım Birimi, Softeconomics Direktörü, Vardar İnşaat CEO'su ve KLM Danışmanlık Firması’da yine etkinliğe katılan isimler olurken, bu etkinlik, iki prestijli kurumun iş birliği ve bilgi paylaşımı adına büyük bir adım olarak kaydedildi.

HIZLI ERİŞİM