Marmara Üniversitesi Kadın Futbol Takımı ‘Kızlar Sahada 5. Gençlik Kupası’nın Şampiyonu Oldu

İki yıldır pandemi nedeniyle düzenlenemeyen ‘Kızlar Sahada 5. Gençlik Kupası’ 8-15 Mayıs 2022 tarihleri arasında düzenlendi. Lise ve üniversite düzeyinde toplam altı ayrı takımın katıldığı turnuvada Marmara Üniversitesi Kadın Futbol Takımı zorlu geçen maçların ardından şampiyonluğa yükseldi.

Rekabetin ve dostluğun bir arada harika bir ahenk yarattığı turnuvada Medipol Üniversitesi ikinci olurken, Darüşşafaka Lisesi üçüncü, Haydarpaşa Lisesi dördüncü, Galatasaray Lisesi beşinci, Koç Üniversitesi ise altıncı sırada yer aldı.

Marmara Üniversitesi’ni temsilen katılan ve üniversitemize şampiyonluğu getiren oyuncularımızın bilgileri şöyle:

Burcu Çaylak (İşletme Fakültesi – İşletme)

Semra Karagöl (İletişim Fakültesi – Gazetecilik)

Şevval Dalgıç (Atatürk Eğitim Fakültesi - Özel Eğitim Öğretmenliği)

Başak Acar (Finansal Bilimler Fakültesi - Aktüerya Bilimleri)

Sıla Arslan (Mühendislik Fakültesi - Biyomühendislik)

Sude Yiğit (Siyasal Bilgiler Fakültesi -  Fransızca Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi)

Simge Pala (Hukuk Fakültesi – Hukuk)

Ceyda Ceylan (Mühendislik Fakültesi – Mekatronik Mühendisliği)

Tuğba Yıldırım (Teknoloji Fakültesi – Elektrik Elektronik Mühendisliği)

İrem Yenen (İşletme Fakültesi – İngilizce İşletme)

İkra Dilan Çinkılınç (İşletme Fakültesi – İşletme)

Dilay Aleyna Tasus (Siyasal Bilgiler Fakültesi -  Fransızca Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi)

Sporcularımızı kutlar; onları çalıştıran ve hiçbir desteğini esirgemeyen hocalarımıza teşekkür ederiz.