Marmara Üniversitesi Kalite Komisyonu Toplantısı Gerçekleştirildi

Marmara Üniversitesi Kalite Komisyonu ikinci olağan toplantısı, “2021 Yılı Kurum İç Değerlendirme Raporu Genel Bakış” başlığı altında, 31.03.2022’de gerçekleşti.
Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kurt, yaptığı konuşmada organize çalışma disiplini ile kurumsal kalitede başarının sürdürülebileceğini vurguladı. Öğrencilerin, kurum içi personellerin ve akademisyenlerin mutluluğunun kaliteyi yansıttığına değinen Mustafa Kurt, el birliğiyle gerçekleşecek çalışmalarla başarı düzeyinin artarak gelişeceğini belirtti.
Toplantıda Marmara Üniversitesi Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Mehveş Tarım ve Kalite Komisyonu üyeleri değerlendirmelerini paylaştı. Kurum İç Değerlendirme Raporu’nun olgunluk düzeyi hakkında komisyon görüşlerinin alınması ve her sene yapılan genel memnuniyet anketlerinin sonuçlarının paylaşılıp değerlendirilmesinin ardından toplantı sona erdi.