Marmara Üniversitesi Öğrencilerini Orkestra ile Karşıladı

Marmara Üniversitesi 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılının ilk haftasında öğrencilerini orkestra ile karşıladı. Arkadaşlarına ve kampüslerine kavuşmanın sevincini yaşayan öğrenciler bir de üniversitenin girişinde eğlenceli müzikler çalan orkestrayı görünce bol bol fotoğraf çektirip mutluluklarını sosyal medyada paylaştı.
Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kurt öğrencileri kapıda karşılayarak hoş geldiniz dedi ve öğrencilerle fotoğraf çektirdi. Uzun bir aradan sonra üniversitelerine kavuşan öğrenciler Marmara Üniversitesi Türk Müziği Topluluğu’nun çaldığı şarkılarla okula keyifli bir başlangıç yaptılar. Marmara Üniversitesi’nin Göztepe Yerleşkesi, Mehmet Genç Külliyesi, Anadolu Hisarı Yerleşkesi, Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi’nde gerçekleşen müzik etkinliği eşliğinde bol bol fotoğraf çektiren öğrenciler arkadaşlarıyla hasret giderdiler.