Marmara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi’ne İkinci Akreditasyon

Marmara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi, Sağlık Yönetimi Bölümü; Sağlık Bilimleri Akreditasyon Kurulu (SABAK) tarafından ikinci kez akredite edildi.
Sağlık Bilimleri Fakültesi yönetimi istikrarlı kalite süreçleri için her zaman destek sağlayan Rektör Prof. Dr. Mustafa Kurt başta olmak üzere emek veren tüm akademik ve idari ekibe teşekkürlerini arz etti. Rektör Prof. Dr. Mustafa Kurt’a belge takdimi SABAK Başkanı Prof. Dr. Afsun Ezel Esatoğlu, Sağlık Bilimleri Eğitim Programları Akreditasyon Kurulu (SAK) Başkanı Prof. Dr. Seyhun Topbaş tarafından yapıldı. Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof Dr. Mehveş Tarım’a belgeyi Rektörümüz sundu. Toplantıya Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Mine Gülden Polat eşlik etti.