Marmara Üniversitesi Spor ve Rekreasyon Ödülleri (MWins) Sahiplerini Buldu

Bu sene ilki düzenlenen, Polin Waterparks desteğiyle gerçekleşen, Marmara Üniversitesi öğrencileri ile tüm akademik ve idari kadronun hep birlikte hayata geçirdiği, bir önceki yılın spor ve rekreasyon alanındaki ulusal ve uluslararası başarılarının değerlendirildiği Marmara Üniversitesi Spor ve Rekreasyon (MWins) ödülleri; 19 .06.2021 tarihinde “Marmara MWins” youtube kanalında “MWins Ödülleri Çevrim içi Özel Yayınında” sahiplerini buldu.
Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi akademik ve idari kadrosunun önerileri ile, 13 farklı kategori altında aday havuzu oluşturdu. Ardından, akademinin ve sektörün deneyimli isimlerinden oluşan MWINS jüri kurulu her kategori için aday önerisini 3 olarak belirledi ve devamında da derecelendirme için tüm Marmara Üniversitesi ailesinin ve kamuoyunun çevrimiçi oylamasına sunularak sıralama belirlendi. mwins.org adresi üzerinden yapılan çevirmiçi oylamada 80.275 oy kullanıldı.
Marmara Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kurt, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Ali Kızılet, Milliyet Gazetesi Spor Yazarı Atilla Gökçe, Polin Waterparks İletişim Direktörü, Şöhret Pakiş, Spor ve Rekreasyon Bilimci Dr. Ümit Kesim, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Yönetim Kurulu Üyesi Şükran Albayrak , M.Ü. Beden Eğitimi ve Spor Mezunları Derneği Başkanı Doç.Dr. Kamil Erdem, Marmara Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Hüseyin Özer 'in yer aldığı jüride, Prof. Dr. Erol Özvar jüri başkanlığını üstlendi.
MWINS Marmara Üniversitesi Spor ve Rekreasyon Ödüllerinin heyecan ve emek dolu yoluna ışık tutan Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol ÖZVAR "Marmara Üniversitesi ailesi olarak ilk kez spor ve rekreasyon alanındaki ulusal ve uluslararası başarıları değerlendireceğimiz Marmara Üniversitesi Spor ve Rekreasyon (MWins) ödülleri yarışmasını düzenlemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu projede yer alan kıymetli jüri üyelerine, bu projeyi başından beri taşıyan, yürüten, emeği geçen gönüllü öğrencilerimize ve organizasyonumuza katkı veren destekçimiz Polin Waterparks’a çok teşekkür ederiz. Son olarak, ömürlerini ve zamanlarını spor ve rekreasyona adamış tüm adayları kutluyorum. Bu organizasyona sahip çıkan, oylarıyla yanımızda olan herkese de bir kez daha teşekkür ediyorum" diyerek tüm katılımcılara şükranlarını sundu.

Tema Vakfı ile gerçekleştirilen işbirliği kapsamında sosyal sorumluluk yönü de olan bu projede tüm kazananları tebrik eder, nice başarılar dileriz.

MWINS Marmara Üniversitesi Spor ve Rekreasyon Ödülleri kategoriler ve kazananların listesi aşağıdaki gibidir:

 

Kategori - MWINS 2021 Yılın Takımı

Kazanan; “Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımı”

 

Kategori - MWINS 2021 Yılın Spor Yöneticisi

Kazanan; “Mehmet Akif Üstündağ”(Voleybol Federasyonu Başkanı)

 

Kategori - MWINS 2021 Yılın Antrenörü

Kazanan; “Giovanni Guidetti” (Vakıfbank ve Kadın Milli Takım Antrenörü)

 

Kategori - MWINS 2021 Yılın Özel Sporcusu

Kazanan; “Sümeyye Boyacı”(Milli Yüzücü)

 

Kategori - MWINS 2021 Yılın Etik Spor İnsanı

Kazanan; “Bahar Toksoy Guidetti”(Milli Voleybolcu)

 

Kategori - MWINS 2021 Yılın Marmaralı Sporcusu

Kazanan; “Alparslan Yamanoğlu”(Milli Karateci)

 

Kategori - MWINS 2021 Yılın Kadın Sporcusu

Kazanan; “Eda Erdem Dündar” (Milli Voleybol ve Fenerbahçe Takımı Kaptanı)

 

Kategori - MWINS 2021 Yılın Erkek Sporcusu

Kazanan; “Emre Sakcı”(Milli Yüzücü)

 

Kategori - MWINS 2021 Yılın Serbest Zaman Ve Rekreasyon Etkinliği

Kazanan; “N Kolay İstanbul Maratonu” (Spor İstanbul)

 

Kategori - MWINS 2021 Yılın Spor Medya Mensubu

Kazanan; “Banu Yelkovan” (Socrates Dergisi)

 

Kategori - MWINS 2021 Yılın Spor Programı

Kazanan; “NBA Günlüğü”

 

Kategori - MWINS 2021 Yılın Sportif Sosyal Medya Hesabı

Kazanan; “Socrates Dergi”

 

Yılın Yaşam Boyu Spor ve Rekreasyon Onur Ödülü (2 Kişiye verildi)

Can Üner (Merhum Tenis Antrenörü)

Prof. Dr. Hasan Kasap (Spor ve Rekreasyon Bilimci)        


 

    

HIZLI ERİŞİM