Marmara Üniversitesi Teknoloji Fakültesi 2021-2022 Yılı Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Marmara Üniversitesi Teknoloji Fakültesi 2021-2022 Eğitim-Öğretim Dönemi Akademik Kurul Toplantısı Teknoloji Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Açılış konuşmasını yapan Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Erdal, fakültenin genel değerlendirmesini ve 2022 hedeflerini aktardı. Akademik yayın ve projelerin artırılması için çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Prof. Dr. Erdal, öğrenci proje ve yarışmalarına verilen desteğin sürdürüleceğini söyledi.

Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kurt, Teknoloji Fakültesi’nin son üç yılını değerlendirdiği bir sunum gerçekleştirdi. Teknoloji Fakültesi’nin bugüne kadar yaptığı çalışmalardan memnuniyet duyduğunu belirten Prof. Dr. Mustafa Kurt özellikle ulusal ve uluslararası yarışmalara daha fazla katılım sağlanması gerektiğini söyledi.

Akademisyenlerin ortak çalışmalar yürütmesinin ve öğrencilerin de çalışmalara dahil edilmesinin gerekliliğini vurgulayan Prof. Dr. Kurt, bu çalışma sisteminin üniversitemizin kurumsallaşması açısından son derece önemli olduğuna dikkat çekti.

Prof. Dr. Mustafa Kurt akademik başarılarından ve aldıkları ödüllerden dolayı Öğretim Üyelerini tebrik ederek, yeni yılda sağlık, mutluluk ve başarı diledi.

 

HIZLI ERİŞİM