Marmara Üniversitesi Tercih ve Tanıtım Günlerinde Aday Öğrencileri Ağırladı

YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından Marmara Üniversitesi Tercih ve Tanıtım Günleri 25-26-27 Temmuz 2023 tarihlerinde Göztepe Yerleşkesi Ömer Halisdemir Spor Salonu'nda gerçekleşti.

Marmara Üniversitesi bünyesinde bulunan 19 Fakülte ve 4 Meslek Yüksekokulunun nitelikli öğrenciler tarafından tercih edilmesinin sağlanması amacıyla gerçekleştiren tanıtım etkinliği, Marmara Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü ve Sağlık ve Kültür Spor Daire Başkanlığının ortak organizasyonu ile gerçekleşti.

Tüm akademik birimlerin ve ilgili bazı idari birimlerin açmış olduğu stantları ziyaret ederek fakülte ve yüksekokulların eğitim içeriklerinden akademisyen niteliklerine, yerleşkelerin sosyal yaşam koşullarından barınma olanaklarına kadar birçok detaya dair bilgi alan aday öğrenciler, Göztepe Yerleşkesini de gezme fırsatı bulduar.

Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kurt da Tercih ve Tanıtım Günleri boyunca fakülte ve yüksekokul stantlarına ziyarette bulunarak hem fakülte dekanları, meslek yüksekokulu müdürleri ve görevli akademisyenlerle hem de etkinliğe katılan aday öğrenciler ve aileleri ile bir araya gelerek tanıtım sürecine katkıda bulundu.

Tercih ve Tanıtım Günlerine katılamayan aday öğrenciler, 8 Ağustos’a kadar devam edecek tercih sürecinde Marmara Üniversitesi’nin tüm fakülte ve meslek yüksekokullarını yerinde ziyaret ederek, yerleşkeleri de deneyimleme imkanını elde edecekler.

HIZLI ERİŞİM