Marmara Üniversitesi’nde Festival Hazırlıkları Devam Ediyor

Marmara Üniversitesi’nde 23 Mayıs – 3 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek olan Kültür, Sanat ve Spor Festivali hazırlıkları Rektör Prof. Dr. Mustafa Kurt başkanlığında geniş bir heyetin çalışmalarıyla devam ediyor. Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığının organizasyonunda 23 Mayıs Pazartesi günü başlayacak ve 3 Haziran’a kadar sürecek olan festival süresince Marmara Üniversitesi’nin tüm kampüslerinde kültür, spor ve sanat etkinlikleri, konserler ve yarışmalar yer alacak.

Pandemi sürecinden bu yana ilk defa gerçekleştirilecek olan festivalde öğrencilere sinemadan müziğe, sergiden tiyatroya geniş bir yelpazede çeşitli gösterilerin yanı sıra, söyleşiler, kariyer etkinlikleri ve spor etkinlikleri ile çok renkli bir program sunulacak.

Marmara Üniversitesi’nin tüm öğrenci ve çalışanlarının davetli olduğu programın detayları için tıklayınız.