Marmara Üniversitesi’nde Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavları Tamamlandı

Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği hükümleri uyarınca mevcut münhal kadrolar için Üniversitemizce Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği kapsamında yapılan sınavlar tamamlandı.  Unvan değişikliği ve görevde yükselme için ilan edilen kadrolara toplam 364 personelimiz başvurdu. Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınav Kurulu tarafından yapılan sınavlar; yazılı ve sözlü sınav olarak iki aşamada tamamlandı.

İlk aşamada toplam 348 kişinin girmeye hak kazandığı yazılı sınav, 24 Aralık 2022 Cumartesi günü Göztepe Yerleşkesi’nde gerçekleştirildi. İkinci aşamadaki sözlü sınava girmeye hak kazanan 189 kişinin sınavları ise 23-28 Mart tarihleri arasında Göztepe Yerleşkesi, Eski Teknoloji Fakültesi Binası D Blok’ta gerçekleştirildi.

Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sözlü Sınav Kurulunda, akademisyenlerimizden ve idari yöneticilerimizden oluşan beş kişilik jüri üyesi yer aldı. Başarılı olan personelimizin ataması en hızlı şekilde yapılacaktır.

HIZLI ERİŞİM