Marmara Üniversitesi’nde "İş'te Gelecek" Seminerleri Gerçekleştirildi

Marmara Üniversitesi Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörlüğü ile Engelsizkariyer.com iş birliğinde toplumsal cinsiyet eşitliği çalışmaları kapsamında kız öğrenciler için düzenlenen "İş'te Gelecek" başlıklı kişisel yetkinlik geliştirme seminerleri 26 Şubat - 20 Mart 2022 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Öğrencilerin çifte dezavantajlı olma algısını kırmayı ve potansiyellerini özgüvenleriyle ortaya koymayı amaçlayan seminerlerde alanında uzman profesyonel eğitmenler tarafından eğitimler verildi. ‘Başarıya Giden Yol- Mehmet Kızıltaş’, ‘Stres Yönetimi ve Motivasyon Mucizesi- Funda Etan’, ‘Kişisel Marka Yönetimi ve İmaj Yönetimi- Dilara Yağlıcıoğlu’, ‘Yeni Normalde Mülakat Teknikleri ve Doğru CV Yazma- Selnur Gülek’, ‘Liderlik Atölyesi- Funda Etan’, ‘Kendini Pazarlama- Ercan Telci’, ‘İş Hayatında Aidiyetin Gücü- Özkan Başak’ başlıklarında verilen eğitimlerle öğrencilerin sınırlarını aşma ve geleceğe vizyoner bakışla adım atma motivasyonu verildi.

Çevirim içi gerçekleşen eğitim sonrası Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörlüğü’nün 26 Mart 2022’de düzenlediği final buluşmasında eğitmenlere plaketleri takdim edilirken, öğrencilere de katılım belgeleri verildi.

HIZLI ERİŞİM