Marmara Üniversitesi’nde Mezuniyet Sevinci

Marmara Üniversitesi’nin 2021-2022 Akademik Yılı Mezuniyet Törenleri gerçekleştirildi. Üniversitemizin Göztepe Yerleşkesi’nde ve Mehmet Genç Külliyesi’nde 5 Eylül – 14 Eylül arasında düzenlenen törenlerde fakülte ve yüksekokullarımızın mezunları diploma sevinci yaşadı.

Mezunlarımızın ve ailelerinin diploma heyecanına Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Kurt, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Hasan Korkut, Prof. Dr. Ömer Akgiray, Prof. Dr. Mustafa Çelen, Genel Sekreter Dr. Murat Arısal, Fakülte Dekan ve Dekan Yardımcılarımız ve öğrencilerimizin eğitim-öğretim süreçlerine büyük emek veren Öğretim Üyelerimiz de eşlik ettiler. Derece ile mezun olanlara plaket takdimi, mezuniyet kütüğüne plaket çakılması, sahnede diplomalarını alan mezunlarımız, müzik dinletileri ve kep atma seremonisi ile törenler renkli görüntülere sahne oldu.

Öğrencilerimiz mezun olmaları nedeniyle yaşadıkları gurur ve mutluluğun yanı sıra yıllarca aynı sıraları paylaştıkları arkadaşlarından ve sevdikleri hocalarından ayrılmanın hüznünü de hissederek üniversitelerine veda etti. Aileler ise çocuklarının mezuniyetleri dolayısıyla duygu dolu dakikalar yaşadı.

Marmara Üniversitesi ailesi olarak, tüm mezunlarımıza sağlıklı, mutlu ve başarılı bir gelecek dileriz.

HIZLI ERİŞİM