Marmara Üniversitesi’nde "Sektör Sohbetleri" Konulu Seminer Düzenlendi

Marmara Üniversite paydaşları ile güncel konular üzerinden çeşitli sektörlerin başarılı ve öne çıkan isimlerini buluşturan Akademik Gelişim Birimi'nin bu yıl ilkini düzenlediği seminer 6 Mart Çarşamba günü gerçekleşti.

Akademik Gelişim Birimi ve Elektrik-Elektronik Mühendisliği Kulübü (EEMK) iş birliği ile organize edilen ve Turkcell’den Security Management & Architecture Associate Director olarak Necati Ersen Siseci ile Figes A.Ş.’den Yapay Zeka ve Makine Öğrenmesi ekip lideri Sebahattin Babur’un konuşmacı olarak katıldığı "Sektör Sohbetleri" konulu seminer, Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi Maltepe Yerleşkesi, Teknoloji Fakültesi'nde gerçekleştirildi.


Seminerde, model tabanlı tasarım ve yapay zekada matlab çözümlerini anlatan Sebahattin Babur, uygulama alanları hakkında da bilgiler verdi. Siber güvenlik konusunda da deneyimlerini ve bilgilerini paylaşan Necati Ersen Siseci, konunun çalışma alanlarından da örnekler sundu. Öğrencilerin soruları ve katılımı ile "Sektör Sohbetleri" konulu seminer interaktif olarak gerçekleşti.

Seminer sonunda Necati Ersen Siseci ve Sebahattin Babur’a hediyelerini ve belgelerini, Marmara Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Emin Kuzucuoğlu ve Akademik Gelişim Birimi Koordinatörü Doç. Dr. Nazmi Ekren takdim etti.

HIZLI ERİŞİM