Marmara Üniversitesi’nde ‘Temel Afet Bilinci’ Konulu Eğitim Gerçekleştirildi

Marmara Üniversitesi Koruma ve Güvenlik Şube Müdürlüğü ve Sivil Savunma Kulübü iş birliği ile personel ve öğrencilere yönelik olarak hazırlanan “Temel Afet Bilinci” eğitim programı gerçekleştirildi.

Göztepe Yerleşkesi Dr. İbrahim Üzümcü Konferans Salonu'nda 6 Mart’ta düzenlenen programın katılımcılarına İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’ndan AFAD Görevlisi Kemal Koçak tarafından ‘Temel Afet Bilinci’ konulu eğitim verildi. Marmara Üniversitesi personelinin ve öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği eğitim programı kapsamında “Afet nedir? Afet öncesinde, afet sırasında ve afet sonrasında yapılması gerekenler nelerdir?”, “Ülkemizde afet ve acil durum oluşturabilecek tehlikelerimiz nelerdir?” gibi konular hakkında detaylı bilgiler verildi.