Marmara Üniversitesi’nden ‘Afet Bölgesi’ Projesi

Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yürütücü olduğu ve Marmara Üniversitesi’nin ortak olarak yer aldığı “Boğazın İncisinden Türkoğlu’na Bilimin İzinde” başlıklı proje, TÜBİTAK 4007 Afet Bölgesi “Bilim Her Yerde” Özel Destek Çağrısı kapsamında desteklenmeye hak kazandı.

Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görevli öğretmen Hilal Gürkan yürütücülüğünde gerçekleşen projede, üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu’ndan Öğr. Gör. Dr. Verda Gizem Oğul proje uzmanı ve konuşmacısı olarak görev aldı. Yaklaşık 40 öğretmenin yer aldığı proje 2-4 Mayıs 2023 tarihleri arasında Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde gerçekleştirildi.

Öğretim görevlimizi ve proje ekibini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.