Marmara Üniversitesi’nden “Bağımlılığı Yıkmak İçin Hamle Sende Satranç Turnuvası”

Marmara Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ile Türkiye Satranç Federasyonu iş birliğinde düzenlenen “Bağımlılığı Yıkmak İçin Hamle Sende Satranç Turnuvası” 29 Mart 2022’de Göztepe Yerleşkesi Şehit Ömer Halisdemir Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

Turnuvanın açılış hamlesi Rektör Prof. Dr. Mustafa Kurt ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Korkut tarafından yapıldı. Prof. Dr. Kurt “Spora eğilerek bağımlılığı hep birlikte yıkacağız. Turnuvaya katılan herkese teşekkür ediyor, yarışmacılarımıza başarılar diliyorum” dedi. Öğrencilerin heyecanına ortak olan Prof. Dr. Mustafa Kurt ile Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Şahin de bir satranç maçı gerçekleştirdi.

Turnuvanın ödül töreni 30 Mart 2022’de Ömer Halisdemir Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Turnuva Birincisi Yunus Orak’a Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Korkut tarafından kupası ve hediyesi takdim edilirken Turnuva İkincisi Yılmaz Yaman ödülünü Genel Sekreter Dr. Öğretim Üyesi Murat Arısal’dan aldı. Turnuva Üçüncüsü Berkay Ataçoğlu ise ödülünü Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Şahin’den aldı. Turnuva dördüncüsü ve beşincisi ile katılan öğrenciler arasından kurayla çekilen beş kişiye de katılımlarından dolayı teşekkür edilerek hediye verildi.

HIZLI ERİŞİM