Meslek İçi Gelişim ve Eğitim Programı Protokolü

Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi ve Kocaeli Eczacı Odası ile ortaklaşa yürüteceğimiz Eczacılara Meslek İçi Gelişim ve Eğitim Programı protokolü 20 Ocak 2016 tarihinde Prof. Mustafa Nevzat Pısak Konferans Salonu'nda imzalandı.

Protokol öncesinde Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ş. Güniz Küçükgüzel yaptığı açılış konuşmasında, gelişen teknoloji ile birlikte bilimin ve eczacılık mesleğinde değişen eğitim konularının mezuniyet sonrası meslektaşlar ile paylaşılmasını, Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nin Marmara Bölgesi'nin önemli bir ili olan Kocaeli Eczacı Odası ile böyle bilgi paylaşımı yapmaktan mutluluk duyduğunu ve bölgemizde diğer illerin Eczacı Odaları ile de böyle bir paylaşımı yapacaklarını belirtti. Kocaeli Eczacı Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ecz. Bilal Arpacı da Eczacı Odası olarak meslek içi eğitime önem verdiklerini, böyle bir işbirliğine girmekten mutluluk duyduklarını ifade etti.

Müdürümüz Prof. Dr. Ahmet Yılmaz ise yaptığı konuşmada, MÜSEM olarak pek çok önemli projelere imza atıldığını fakat bu projeler içinde sağlık alanındaki projelerin az olduğunun altını çizdi. İstanbul Eczacı Odası ile yapılan sertifika programının ardından Kocaeli Eczacı Odası ile de eğitim protokolü yapılmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Ahmet Yılmaz, diğer illerde de benzer eğitimler yapmaya hazır olduklarını belirtti. Yılmaz konuşmasında ayrıca sağlık alanındaki eğitim projelerine büyük önem verdiklerini ve bu alandaki yeni proje tekliflerine açık olduklarını vurgulayarak bu protokol için emeği geçen fakülte ve oda yöneticileri ile eğitim verecek öğretim üyeleri ve koordinatörlere teşekkür etti.

 

HIZLI ERİŞİM