Milli Sporcularımızdan Rektörümüze Ziyaret

Marmara Üniversitesi Ekonomik ve Sosyal Alanda Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından yürütülen “2. Ulusal Spor ve Kadın Zirvesi ve Çalıştayı” nın düzenlenmesi sebebiyle Avrupa ve Dünya Taekwondo Şampiyonları, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Kurt'a teşekkür ziyaretinde bulundular. Avrupa Taekwondo Şampiyonu Meryem İyin, Avrupa Taekwondo Şampiyonu Selen Gündüz, Dünya Taekwondo Şampiyonu Zehra Begüm Kavukçuoğlu ve antrenörleri Çağrı Kızıl tarafından gerçekleştirilen, spor ve eğitimin konuşulduğu ziyarette Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kurt, şampiyonları başarılarından dolayı tebrik etti, gençlerle gurur duyduklarını ifade etti. Çalıştayı düzenleyen Zirve Eşbaşkanı Prof. Dr. Fatma Ayanoğlu da gençlere başarı dileklerini iletti.