“Minik Kalplere Dokunuyoruz” Projesi

“Minik Kalplere Dokunuyoruz” projesi ile Ramazan Bayramı öncesi Tekeli Köyü İlkokulunda çifte bayram yaşandı.

Marmara Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nuran Akyurt’un danışmanlığında Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında hazırlanan “Minik Kalplere Dokunuyoruz” kitap projesi gerçekleşti. Hakkâri’nin Şemdinli ilçesinde faaliyet gösteren Tekeli Köyü İlkokulu öğrencilerinin müfredatta yer alan okuma saati uygulamasında öğrenciler tarafından kullanılmak üzere çocuk edebiyatı ve klasiklerinden oluşan kitaplar 6 haftalık kampanya süresinde toplanarak paketlendi. Tekeli Köyü İlkokulunda eğitimini sürdürmekte olan üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencileri için hazırlanan kitaplar Ramazan Bayramı öncesi çocuklara dağıtılmak üzere Hakkâri’nin Şemdinli ilçesine gönderildi.