Modaya Genç Yaklaşımlar Baskı Deseni Projesi Sergisi Açıldı

Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil Bölümü tarafından hazırlanan " Modaya Genç Yaklaşımlar Baskı Deseni Projesi " adlı serginin açılışı Marmara Üniversitesi Acıbadem Yerleşkesinde Rektör Prof. Dr. Mustafa Kurt’un katılımıyla gerçekleştirildi.
Tekstil Bölüm Başkanı ve Proje Yürütücüsü Prof. Dr. Biret Tavman, sergiyle ilgili olarak, “Bölümümüzün en önemli misyonlarından biri de, sektör sanayi iş birliğini desteklemektir. Tekstil Sektörüne tasarımcı yetiştirmeyi önemseyen bölümümüz, yıllardır sürdürdüğü üniversite sanayi iş birliği projeleri ile hem öğrenci, hem öğretim üyesi hem de tekstil sektörüne katkı sağlanmaktadır. 2020 yılında Hamzagil Emprime ile başlattığımız giysi kullanımına yönelik baskı deseni tasarımı projesi, öğrenci, öğretim üyesi ve firma tasarım yetkilileri ile keyifli ve verimli bir çalışmayla tamamlanmıştır" dedi.
Rektör Prof. Dr. Mustafa Kurt, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emre İkizler ve Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Biret Tavman ile proje yöneticileri Doç. Semra Gür Üstüner ve Öğr. Gör. İrem Sabanuç Gönül ile sergiyi gezdi ve sanatçılardan eserler hakkında bilgi aldı.

HIZLI ERİŞİM