Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyelerimizin TÜBİTAK 1001 Başarısı

Marmara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümü, Elektrokimyasal Teknolojiler ve Enerji Araştırma Laboratuvarında Prof.Dr. Atıf KOCA’nın yürütücülüğünde gerçekleştirilecek olan “Borofen Sentezi ve Borofenin Fotoelektrokimyasal ve Fotokatalitik Hidrojen Üretiminde Kullanılması” isimli proje, TÜBİTAK 1001-Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı kapsamında desteklenmeye hak kazandı.

Öğretim üyelerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Proje Konusu : “Borofen Sentezi ve Borofenin Fotoelektrokimyasal ve Fotokatalitik Hidrojen Üretiminde Kullanılması”

Proje Ekibi:

Yürütücüsü: Prof.Dr. Atıf KOCA, Mühendislik Fakültesi, Kimya Mühendisliği Bölümü

Araştırmacı: Prof.Dr. Fatma Karaca ALBAYRAK, Mühendislik Fakültesi, Kimya Mühendisliği Bölümü

Araştırmacı: Arş.Gör. Özlem UĞUZ, Mühendislik Fakültesi, Kimya Mühendisliği Bölümü

Araştırmacı: Dr. Öğr. Üyesi Duygu Akyüz ÇUBUKÇU, Gebze Teknik Üniversitesi, Temel Bilimler Fakültesi, Kimya Bölümü

Bursiyer: Arş.Gör. Özlem BUDAK, Mühendislik Fakültesi, Kimya Mühendisliği Bölümü