MÜSEM tarafından "Diş Hekimliğinde Kök Hücre Eğitimi" Gerçekleştirildi

Marmara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (MÜSEM) tarafından Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi Sağlık Yerleşkesi Diş Hekimliği Fakültesi Dr. Sertaç Sırma Konferans Salonu’nda düzenlenen "Diş Hekimliğinde Kök Hücre Eğitimi" başarıyla tamamlandı. 19 Ekim Perşembe günü düzenlenen eğitimde, kök hücre ve uygulama alanları ile ilgili güncel bilgiler edinildi.

Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ile Tıp Fakültesi'nden uzman öğretim üyelerinin katkılarıyla gerçekleştirilen eğitim, diş hekimliğinde kök hücre alanındaki en güncel bilimsel verilerin ve klinik uygulamaların paylaşıldığı bir platform olarak öne çıktı. Hem temel bilgilerin hem de klinik bilgilerin detaylı olarak aktarıldığı etkinlikte, katılımcıların alandaki bilgi birikimlerini arttırmaları adına önemli bir eğitim oldu. Etkinlik, katılım sertifikalarının verilmesinin ardından fotoğraf çekimi ile son buldu.