Müzik Öğretmenliği Öğrencilerinden Anlamlı Anma Töreni

Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi, Güzel Sanatlar Eğitimi Müzik Öğretmenliği Ana Bilim Dalı, ebediyete intikal eden tüm öğretim elemanları ve öğrencileri anısına 25 Mayıs Perşembe günü Göztepe Kampüsü’nde anma töreni düzenledi.

Atatürk Eğitim Fakültesi, Güzel Sanatlar Eğitimi Müzik Öğretmenliği Ana Bilim Dalı 1. Sınıf öğrencisi Batuhan Çakmak’ın kısa süre önce vefat etmesi üzerine hem kıymetli öğrencimizi hem de bugüne kadar aramızdan ayrılan tüm üniversite mensuplarımızı anmak üzere gerçekleştirilen törene Rektör Prof. Dr. Mustafa Kurt da katıldı.

Göztepe Kampüsü bahçesinde yapılan tören, kaybettiklerimiz anısına yaşatılacak olan fidanların dikimiyle başlayıp, Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Müzik Öğretmenliği Ana Bilim Dalından Dr. Öğr. Üyesi Bülent Halvaşi yönetimindeki bölüm öğrencilerinin arkadaşları anısına söyledikleri şarkılarla sona erdi.

Törende Rektör Prof. Dr. Kurt’un yanı sıra Atatürk Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Müge Yüksel, Müzik Öğretmenliği Ana Bilim Dalı öğretim elemanları, öğrencileri, fakülte ve üniversite çalışanları da törende hazır bulundular.

Bu anlamlı tören ile dikilen iki fidanın manevi gölgesinde anıları yaşayacak olan kaybettiğimiz öğretmen ve öğrencilerimizi saygı, sevgi ve rahmetle anıyoruz.

HIZLI ERİŞİM