Nanoteknoloji ve Biyomalzemeler Uygulama ve Araştırma Merkezi Tarafından Nano Talks Etkinliği Düzenlendi

Nanoteknoloji ve Biyomalzemeler Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin (NBUAM) organize ettiği "Nano Talks" semineri Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi Teknoloji Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleşti.

Üçüncüsü düzenlenen Nano Talks etkinliğine; Polonya Warsaw University of Technology’den Öğretim Üyesi Dr. Ewa Kijeńska-Gawrońska konuşmacı olarak katıldı. Dr. Ewa Kijeńska-Gawrońska; "Electrospun Fibers Applied in Tissue Engineering and Biotechnology" adlı sunumuyla katılımcıları bilgilendirdi. Dr. Kijeńska-Gawrońska konuşmasında, elektroeğirme metodu ile üretilen nanofiberlerin doku mühendisliği ve biyoteknoloji alanlarında uygulamaları hakkında bilgi ve tecrübelerini paylaştı.

Nano Talks Semineri, fotoğraf çekimi ile son buldu.