NBUAM’dan Yılın İkinci Nano Talk Semineri

Nanoteknoloji ve Biyomalzemeler Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin (NBUAM) organize ettiği "Nano Talks" semineri Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi Teknoloji Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleşti.

Bu yıl ikincisi düzenlenen Nano Talks etkinliğine; Vietnam'dan Ho Chi Minh City University of Technology Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nguyen Dinh Tuyen konuşmacı olarak katıldı. Doç. Dr. Nguyen Dinh Tuyen; "Power Electronics" adlı sunumuyla katılımcıları bilgilendirdi.

Doç. Dr. Tuyen konuşmasında, güç elektroniği, elektrikli makine sürücüleri, düşük maliyetli invertörler, matris dönüştürücü, yenilenebilir enerji ve elektrikli araçta güç dönüştürücü uygulamaları hakkında bilgi ve tecrübelerini paylaştı.

Nano Talks Semineri, fotoğraf çekimi ile son buldu.