Nitelikli Kariyer için Avrupa Deneyimi (NİKAD) Başlıklı Erasmus+ Projesinin Açılış Toplantısı Yapıldı

Üniversitemiz Uluslararası İlişkiler ve Akademik İşbirliği Ofisi ve İşletme Fakültesi’nin girişimleriyle ortağı olduğumuz Türkiye Genç İş Adamları Derneği (TUGIAD) tarafından yürütülen Nitelikli Kariyer için Avrupa Deneyimi (NİKAD) başlıklı Erasmus+ Projesinin açılış toplantısı 23 Aralık 2020 tarihinde çevrimiçi olarak yapıldı.

Dış İşleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı, Türkiye Ulusal Ajansı, TÜGİAD ve proje ortağı üniversitelerin temsilcilerinin katıldığı toplantıda, projenin tek devlet üniversitesi ortağı olarak Marmara Üniversitesi; Uluslararası İlişkiler ve Akademik İşbirliği Ofisi Direktörü Prof. Dr. Nuri Tınaz, ofis temsilcileri Öğ. Gör. Dr. Gökçen Öcal Özkaya ve Gülden Bulut tarafından temsil edidi.

Gerçekleşen toplantıda Avrupa Birliği tarafından 2021-2027 yılları arasında öğrencilere, araştırmacılara, akademisyenlere sağlanacak yurtdışı hareketlilik, proje ve hibe imkânları hakkında  detaylı bilgiler paylaşıldı. Söz konusu fırsatlar hakkında Marmara Üniversitesi mensubu tüm öğrenci ve personelimiz; Uluslararası İlişkiler ve Akademik İşbirliği Ofisi tarafından ilerleyen zamanlarda bilgilendirilecek.

HIZLI ERİŞİM