Öğretmenlik Adanmışlıktır Öğretmenler Günü Kutlama Programı Düzenlendi

Öğretmenlik Adanmışlıktır Öğretmenler Günü Kutlama Programı Marmara Üniversitesi Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörlüğü ve Engelsiz Marmara Kulübü tarafından düzenlendi.

Marmara Üniversitesi Göztepe Yerleşkesi Dr. İbrahim Üzümcü Konferans Salonunda 28 Kasım’da gerçekleştirilen Öğretmenler günü kutlama etkinliğinin açılış konuşmasını öğretim görevlisi Zuhal Özgenç Pek yaptı. Pek, konuşmasında sevgi ile bilginin aynı anda özveriyle verildiği müstesna meslek olan öğretmenliğin çok kıymetli olduğunu ifade etti.

Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürü ve Atatürk Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Bölüm Müzik Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mustafa Uslu’nun yönetiminde düzenlenen müzik dinletisinde Işıl Hüzmeli, Mehmet Durak ve Yalçın Tura müzikleri ile keyifli dakikalar yaşattılar.

Engelsiz Marmara Kulübü’nden Sıla Çoban, Oğuzhan Sağlam ve Mete Han Bozkurt öğretmenlikle alakalı merak ettiklerini söyleşi konukları olan Prof. Dr. Sare Şengül, Doç. Dr. Nermin Özcan Özer ve Dr. Öğr. Üyesi Özlem Çeziktürk’e sorarak keyifli bir sohbet gerçekleştirdiler.

Prof. Dr. Mustafa Uslu’nun kapanış konuşmasından sonra öğrenciler ve öğretmenler sahnede toplanarak coşku ile öğretmenler marşını birlikte söylediler.

HIZLI ERİŞİM