Orta Doğu ve İslam Ülkeleri Araştırmaları Enstitüsü’nden TÜBİTAK Proje Başarısı

Orta Doğu ve İslam Ülkeleri Araştırmaları Enstitüsü Orta Doğu Sosyolojisi ve Antropolojisi Anabilim Dalı Başkanı olan Doç. Dr. Alim Arlı'nın yürütücü olduğu "Türkiye'de Yükseköğretimin Dönüşümü: Örgütsel Değişim, Büyüme Politikaları ve Kurumsallaşma (1923-2023)" başlıklı proje TÜBİTAK 1001- Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destek Programı kapsamında desteklenmeye hak kazandı.

Proje ekibinde İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Eda Yücesoy araştırmacı olarak; İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Öğretim Üyesi Ali Adem Yörük, Marmara Üniversitesi İnsan Toplum Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yunus Uğur ve Atatürk Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Seyfi Kenan da danışman olarak yer aldı.

Öğretim Üyelerimizi ve proje ekibini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.