Özel Çocuklar Umuda Koşuyor

Beykoz Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Beykoz Belediyesi ve Marmara Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen “Özel Çocuklar Umuda Koşuyor” temalı “Özel Sporcular Puanlı Atletizm Yarışması”, 26 Şubat günü Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nde gerçekleşti.

Yarışmaya ilçe içinden ve ilçe dışından otizmli, down sendromlu ve zihinsel engelli çocuklar katıldı. Kimi takım halinde kimi de bireysel gerçekleşen müsabakalarda çocuklar; “Yıldız Kızlar”, “Yıldız Erkekler”, ”Genç Kızlar” ve ”Genç Erkekler” kategorilerinde koşu, gülle atma ve uzun atlama branşlarında yarıştılar.

Aileler ve ilçe sakinlerinin desteklediği yarışmalar dereceye giren öğrencilere madalya, okullara ve kulüplere de kupa takdim edilmesiyle sonlandı.

Haber: Sema Özbakan