Porselen Bezeme Sanatçısı Yıldız Toksoy’a Rektörümüzden Tebrik

Marmara Üniversitesi ile porselen bezeme sanatçısı Yıldız Toksoy’un sosyal sorumluluk projesi olarak ortaklaşa gerçekleştirdiği ve sanatçı tarafından Marmara Üniversitesi öğrencilerine adanan “Geleceğe Miras” isimli porselen bezeme sergisi Türk ve İslam Eserleri Müzesi’nde geçen ay sanat severlerle buluştu.

Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kurt, senato toplantısı öncesinde Sanatçı Yıldız Toksoy’u emeklerinden dolayı tebrik ederek, kendisine teşekkür plaketi takdim etti. Takdim töreninin ardından Senato üyeleri, Marmara Üniversitesi Genç Ofis’te bulunan 'Geleceğe Miras' sergisini Yıldız Toksoy eşliğinde gezdiler.

"Geleceğe Miras" adlı sergi 4 Kasım 2022 tarihine kadar sanatseverlerle buluşmaya devam edecek.