Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi İçin Yeni Otobüs Güzergahı Düzenlendi

Otobüs Hattı-1-02-022222222-02-01.jpg (748 KB)

Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi’nin eğitim öğretim faaliyetine geçmesi ile birlikte İETT tarafından KM41 Başıbüyük Sağlık Kampüsü - Küçükyalı Metro hattı güzergahında 04.10.2021 Pazartesi tarihi itibariyle uygulanacak bir düzenlemeye gidildi.

Üniversitemiz öğrencilerinin ulaşımını kolaylaştıracak bu düzenleme ile Küçükyalı Metro'dan Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesine uzatılan hattın adı “KM41 Başıbüyük Sağlık Kampüsü - Küçükyalı Metro - Marmara Üniv.” olarak değiştirildi.

Saat başı ve buçuklarda hareket edecek olan KM41 “Başıbüyük Sağlık Kampüsü - Küçükyalı Metro - Marmara Üniv.” hattının yanısıra KM41-1 Express Otobüsü ile “Mimar Sinan Öğrenci Yurdu – Başıbüyük Yolu – Küçükyalı Metro – Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi” güzergahında çeyrek geçe ve çeyrek kala olmak üzere her yarım saatte bir kalkacak seferler düzenlenecektir.

Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi-Maltepe
• Mühendislik Fakültesi