Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Kurt Koordinasyon Toplantısına Katıldı

Marmara Üniversitesi Genel Sekreterliği’ne bağlı birim yöneticilerinin katılımıyla düzenlenen koordinasyon toplantısı 27.10.2021 tarihinde Rektörlük 3. Kat toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Her hafta düzenli olarak gerçekleştirilen koordinasyon grubunun bugünkü toplantısına, Rektör Prof. Dr. Mustafa Kurt, Rektör Yardımcısı Hasan Korkut, Genel Sekreter Dr. Murat Arısal, Genel Sekreter Yardımcıları Fatma Şengül ve Hasan Şahin, daire başkanları, başkanlık bünyesinde görev yapan şube müdürleri katıldı.

Rektör Kurt, koordinasyon toplantısı öncesi üniversitemizde uzun yıllar yürüttüğü hukuk müşavirliği görevini Ramazan Dede’ye devreden Öğr. Gör. Yahya Kemal Ballı’ya ve Yapı İşleri Daire Başkanlığı görevini devreden Dr. Uğur Serencam’a teşekkür ederek çiçek takdim etti.