Rektörümüz TÜBİTAK Projelerinde Görev Alan Öğrencilerle Buluştu

Teknoloji Fakültesi, Tekstil ve Yazma Eserler Konservasyon ve Restorasyon AR-GE Merkez Laboratuvarı’nda Doç. Dr. Zafer Özomay ve Dr. Öğr. Üyesi Meral Özomay tarafından yürütülen TÜBİTAK projelerinde görev alan öğrencilerin tanışma etkinliği, 08 Haziran 2023 tarihinde Göztepe Yerleşkesi’nde gerçekleşti.
Teknoloji Fakültesi Tekstil Mühendisliği Bölümü ve Uygulamalı Bilimler Fakültesi Basım Teknolojileri Bölümü TÜBİTAK proje öğrencilerinin tanışma etkinliği programına Rektör Prof. Dr. Mustafa Kurt, Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Doç. Dr. A. Talat İnan, Marmara Üniversitesi İnovasyon ve Teknoloji Transfer Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Şengör ve MİTTO ekibinden Bahar Yaman katıldı. Projelerin yayına dönüşmesinin önemini vurgulayan Rektör Kurt, proje döneminin başarılı geçmesini ve tüm öğrencilerimize hayırlı olmasını temenni etti.