“Sağlık Biyoteknolojisinde Biyomedikal Cihaz ve Yapay Zeka” Çalıştayı Yapıldı

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi ev sahipliğinde düzenlenen “Sağlık Biyoteknolojisinde Biyomedikal Cihaz ve Yapay Zeka” çalıştayı, Marmara Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi- Cerrahpaşa ve Yıldız Teknik Üniversitesi rektörlerinin katılımıyla 24 Nisan 2023 tarihinde gerçekleştirildi.

Biyoenstrümantasyon, biyomalzemeler, biyomekanik, mikroskopi, tıbbi görüntüleme, yapay zeka gibi çeşitli araştırma alanlarından araştrmacıların tanı ve tedavi, izlem yöntemlerinin geliştirilmesine yönelik oturumların gerçekleştiği çalıştay kapsamında, Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kurt,  İstanbul Üniversitesi- Cerrahpaşa Rektörü Prof. Dr. Nuri Aydın, Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz ve beraberlerindeki üniversite heyeti hastaneyi ziyaret ederek incelemelerde bulundular.  

Başhekim Prof. Dr. Nurettin Yiyit, hastaneyi ziyaret eden rektörler ve beraberindeki heyete radyoloji alanları, yoğun bakım, MYM Yardım Masası, suit odalar, servis odaları, poliklinik, hastane sınıfı vb. alanlar başta olmak üzere yürütülen sağlık hizmetleri ve tıbbi teknolojik donanımlar hakkında bilgi verdi. 



 

HIZLI ERİŞİM