Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’ndan Çocuklara 23 Nisan Hediyesi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda ‘Yurdumun dört bir köşesinde çocuklar kitap okusun, yüzleri gülsün’ sloganı ile Millî Eğitim Bakanlığı’na (MEB) bağlı okullara kitap yardımı yapıldı.
Marmara Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı öğretim üyesi Doç. Dr. Nuran Akyurt’un danışmanlığında bahar dönemi ders müfredatında bulunan ‘Topluma Hizmet Uygulamaları’ dersi kapsamında, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı 1.sınıf öğrencilerinden, Zehra Bozkurt, Ceren Çetin, Nihal Güç, Elif Çelik, Cemile Çakın, Mustafa Gökdemir, Fatma Nur Berçin, Oğulcan Kocaman, Rümeysa Solmaz, Berkant Kavak ve Esra Kara, bu sosyal sorumluluk projesinde görev aldılar. Kitap okuma alışkanlığı kazandırmak ve bunun devamlılığını sürdürmek adına sponsorluk desteği ile okul öncesi, ilköğretim ve ortaokul öğrencilerine kitap, kırtasiye malzemeleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda okullara gönderilerek öğrencilerin kullanımına sunuldu.
‘Yurdumun Dört Bir Köşesinde Çocuklar Kitap Okusun’ projesinin yürütücüsü ve danışmanlığını yapan Doç. Dr. Nuran Akyurt, “Ülke genelinde; Van, Siirt, Gaziantep, Trabzon, Uşak, Sivas ve İstanbul olmak üzere 8 İlde 12 okulda eş zamanlı olarak yürütülen bu proje ile doğudan batıya, güneyden kuzeye Millî Eğitim Bakanlığı’na bağlı okullarda öğrenim gören deprem mağduru, ihtiyaç sahibi öğrencilere malzemeler çocuk bayramında ellerinde olacak şekilde ulaştırıldı” dedi.
Akyurt, toplum için faydalı projeler yapan öğrencilerine ve projeye destek veren tüm sponsorlara teşekkür etti.

HIZLI ERİŞİM