Siyasal Bilgiler Fakültesi Öğretim Üyelerinin Avrupa Birliği Proje Başarısı

Siyasal Bilgiler Fakültesi İngilizce Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Erhan Doğan’ın yüksek öğretim yürütücüsü olarak yer aldığı “MARS-Göç ve Küresel Güney; Batı Dışı Göç Rejimleri” başlıklı proje, İsveç Lund Üniversitesi koordinatörlüğünde 16 ortak üniversite (Marmara University, Paris Lodron University of Salzburg, Aalborg University, University of Helsinki, Leiden University, University of Eastern Finland, University of Vilnuis, Hamad Bin Khalifa University, The American University in Cairo, Gadjah Mada University, Universidad Torcuato Di Tella, University of Ghana, Nazarbayev University, Zurich University, University of Bristol, University of Tsukuba) 3 kamu kurumu, 1 firma ve 2 sivil toplum kuruluşunun yer aldığı konsorsiyum ile 3 yıl boyunca sürdürülecektir.

Öğretim üyelerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.