Solidworks Modelleme Yarışması ve CAD/CAM/CAE Semineri

Yarışmada Makine Mühendisliği bölümü 2. sınıf öğrencisi Fatih Çakırlı birinci oldu. Aynı gün saat 13:30-16:00 arasında Teknoloji Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen seminerede; simülasyondan sürdürülebilirliğe; mekanik tasarımından teknik doküman hazırlama çözümlerine kadar pek çok farklı ürünler, 2017 yılı yenilikleri, CAD/CAM/CAE sektöründeki yeni oluşumlar ve Endüstri 4.0 kavramı, sektörde faaliyet gösteren eğitim firmalarından birisinin temsilcisi olan Yusuf Balsever tarafından üniversitemiz öğretim elemanlarına ve öğrencilerine aktarıldı. Seminer sonunda sertifika alan katılımcılar; etkinlikte yer alan firmadan ücretsiz eğitim almaya da hak kazandı. Etkinlik bitiminde Yusuf Balsever'e teşekkür plaketi Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığı adına Yrd. Doç. Dr. Gürcan Atakök tarafından verildi.