Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu 2014 - 2015 Eğitim – Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni 16 Haziran 2015 Salı günü Anadolu Hisarı Kampüsü Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Stadında Saat 17.00’da gerçekleştirildi. Törende okul birincisi Seyahat, Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümü, Turizm Rehberliği Programı mezunu Serkan ELBASANkısa bir konuşma yaptıktan sonra, okulun en eski ve ilk öğretim elemanlarından Prof.Dr. Hanifi AYBOĞA geçmişten bugüne kadar olan gelişimi aktaran bir konuşma yaptı. Ardından ise okul Müdürü Doç.Dr. Yaşar KABATAŞ davetlilere ve mezun öğrencilerimize hitaben bir konuşma yaptı. 

Marmara Üniversitesi Rektörlük Futbol Turnuvasında 3. Olan okul futbol takımına ve sorumluları Arş.Grv. Yunus Serhat BIÇAKÇI'ya üçüncülük kupası ve madalyaları okul Müdür Yardımcısı Yrd.Doç.Dr. Şeref TÜR tarafından takdim edildi. Okul birincisi Serkan ELBASAN'a, okul ikincisi Yönetim ve Organizasyon Bölümü, Yerel Yönetimler Programı'ndan Esra DOĞRUYOL'a ve okul üçüncüsü Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı'ndan Dilşah BİLGİLİ'ye plaketleri ise okul Müdürü Doç.Dr. Yaşar KABATAŞ tarafından verildi.

Bölümlerinde dereceye giren öğrencilerin Başarı Belgeleri de her bölümün Bölüm Başkanı tarafından mezunlara verildikten sonra Mezuniyet Töreni, Serkan Soyak ve Dekadans Grubu’nun konseri ile son buldu.

 

HIZLI ERİŞİM