Spor Bilimleri Fakültesi Öğrencilerimizin TÜBİTAK 2209 Proje Başarıları

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından yürütülen "2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı" 2022/1 dönemi kapsamında Spor Bilimleri Fakültesi Lisans öğrencileri tarafından yürütülen projelerin desteklenmesine karar verildi.

Danışmanlığını Doç. Dr. Sinan Bozkurt’un yaptığı, Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi Bölümü 3. sınıf öğrencisi Esme Aleyna Yılmaz’ın “Matematik ile Beden Eğitimi ve Oyun Dersinin Disiplinler Arası Öğretim Yaklaşımıyla Tasarlanıp Uygulanmasının İlkokul 2. Sınıf Öğrencilerinin Matematik ve Algısal Beceri Performanslarına Etkisinin Araştırılması" başlıklı projesi ve Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi Bölümü 4. sınıf öğrencisi Canay İmrek’in “9-10 Yaş Grubu Öğrencilere Uygulanan Farklılıkla Öğrenme Yaklaşımının Futbol Temel Becerilerine Etkisinin İncelenmesi” başlıklı projesi desteklenmeye hak kazandı.

Projelerde emeği geçen danışman öğretim üyemizi ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.