Sultan Qaboos University'den Nanoteknoloji ve Biyomalzemeler Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne Ziyaret

Marmara Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve Akademik İş Birliği Ofisi Koordinatörlüğü'nün ev sahipliğinde Umman'ın Al-Khod şehrinde bulunan Sultan Qaboos Üniversitesi'nden Mühendislik Fakültesi Öğr. Üyesi Prof. Hadj Bourdoucen, Uluslararası İş birliği Direktörü Mahmood Abdullah AlKindi ve Uluslararası İş birliği Ofis Uzmanı Abdul Aziz Mattar Al-Abri, üniversitemizin Nanoteknoloji ve Biyomalzemeler Uygulama ve Araştırma Merkezi'ni (NBUAM) ziyaret ettiler.

Ziyaret kapsamında konuk araştırmacılar ile Nanoteknoloji ve Biyomalzemeler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Oğuzhan Gündüz, Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü ve NBUAM Müdür Yardımcısı Doç. Dr. A. Talat İnan, Akademik Gelişim Birimi Koordinatörü Doç. Dr. Nazmi Ekren, Marmara Teknopark Genel Müdürü İlhan Arslan, İslam Ekonomisi ve Finansı Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ertuğrul Boynukalın, Prof. Dr. Şakir Görmüş ve Dr. Öğretim Üyesi Öğr. Gör. Dr. Mahmut Sami Kanbaş bir araya gelerek ortak projelerin gerçekleştirilmesi konularını ele aldı.

Yapılan görüşmede Avrupa Birliği fonlarına ortak projeler için başvuruda bulunulmasına karar verildi.  Nanoteknoloji ve Biyomalzemeler Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde yapılan çalışmalar konusunda ortak iş birlikleri ve değişim programları projelerine mühendislik fakültesi ile başvuruların yapılması konularında iş birliklerin geliştirilmesine planlandı.

 

HIZLI ERİŞİM