TÜBA-TEÇEP 2015 Ödülleri Dağıtıldı

TÜBA’nın 2015 yılı ‘Bilimsel Telif ve Çeviri Eser Ödülleri’ni (TEÇEP) kazananlar belli oldu. ‘Bilimsel Telif ve Çeviri Eser Ödülleri Programı (TEÇEP) 2015 uygulamasında; Doğa, Mühendislik, Sağlık ve Sosyal Bilimler alanında toplam 11 eser ‘Telif ve Çeviri Eser Ödülü’nü kazanırken, 8 esere de ‘Kayda Değer Eser (Mansiyon) Ödülü’ verildi.

Üniversitemiz Teknoloji Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Özkan Gülsoy, Mühendislik Bilimleri alanında yaptığı "Sinterleme Teorisi ve Uygulamaları" çalışmasıyla mansiyon kazanırken; Fen-Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Yüksel Çelik ise yaptığı "Şeyhü'l - Vüzerâ Koca Hüsrev Paşa: ll. Mahmud Devrinin Perde Arkası" çalışmasıyla Sosyal Bilimler kategorisinde ödüle lâyık görüldü. M.Ü. İlahiyat Fakültesi'nden Yrd.Doç.Dr. Betül İpşirli Argıt ise; "Rabia Gülnuş Emetullah Sultan: 1640-1715" eseriyle Kayda Değer Telif ve Çeviri Eser (Mansiyon) (TEÇEP) Ödülü'ne layık görüldü. Kendilerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.