Türkiye Kalıp Sektörü Durum Raporu ve UKUB Etkinliği Gerçekleştirildi

Marmara Üniversitesi Akademik Gelişim Birimi tarafından düzenlenen ve Ulusal Kalıp Üreticileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Şahan Eçin'in konuşmacı olarak katıldığı "Türkiye Kalıp Sektörü Durum Raporu ve UKUB(Ulusal Kalıp Üreticileri Birliği)" webinarı 28 Mayıs Cuma günü Teknoloji Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Ay'ın moderatörlüğünde gerçekleştirildi.

Dünyada ve Türkiye’de kalıpçılığın ele alındığı webinarda, kalıpçılık hakkında genel durum bilgisi verilerek dünyada hangi ülkelerle rekabet ettiğimiz, sektörü öne çıkaranlar üzerine bilgiler paylaşılarak, Türkiye kalıpçılık sektör analizi yapıldı. UKUB'un üniversitelerle işbirliklerine değinildi.

Webinar sonunda katılımcıların soruları yanıtlandı. Webinar kaydına www.akademikgelisim.marmara.edu.tr adresinden

(https://akademikgelisim.marmara.edu.tr/notice/turkiye-kalip-sektoru-durum-raporu-ve-ukub-ulusal-kalip-ureticileri-birligi-webinari-yayinlandi)

ulaşabilirsiniz.