TÜSEB Proje Başarıları

Tıp Fakültesinden Prof. Dr. Ahmet Akıcı’nın yürütücüsü olduğu “Metabolik ve Psikiyatrik Hastalıklarda İlaç Kullanımının COVID-19 Pandemisinden Etkilenme Durumlarının Karşılaştırılması” isimli projesi; Eczacılık Fakültesinden Doç.Dr. Turgut Taşkın’ın yürütücüsü olduğu “Teucrium chamaedrys subsp. chamaedrys ve Teucrium divaricatum subsp. villosum Bitkilerinin Biyolojik Aktivitelerinin İncelenmesi, Fenolik Bileşiklerinin Analizi ve Lipozom Formülasyonlarının Hazırlanması” isimli projesi ve  Eczacılık Fakültesinden Ece Güler’in  yürütücüsü olduğu “Hedeflendirilmiş İlaç Yüklü Nanopartikül Gömülü Fiberlerin Deneysel Alzheimer Hastalığının Tedavisinde Kullanımı” isimli projesi TÜSEB A Grubu Acil Ar-Ge Proje Destek Programı kapsamında destek almaya hak kazanmıştır.

Kendilerini tebrik eder, başarılı bir proje dönemi geçirmelerini dileriz.

duyuru afişi.PNG (182 KB)