Üniversitemiz “Attraction Star Awards Eğlence & Rekreasyon” Fuarında İki Ödül Aldı

Eğlence ve rekreasyon sektöründe Türkiye’nin ilk ve tek fuarı olan “Atrax Rekreasyon ve Eğlence Fuarı” 13-15 Şubat 2020 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşti.

Atrax 2020 fuar organizasyonu çatısı altında düzenlenen “Attraction Star Awards Eğlence & Rekreasyon Ödülleri” 14 Şubat tarihinde Crowne Plaza Florya Otel’de düzenlenen görkemli bir tören ile sahiplerini buldu. Bu yıl 7’ncisi düzenlenen organizasyonda 16 kategoride gerçekleşen ödül töreninde 20 proje ödüllendirildi.

Bu yıl; üniversiteler kategorisinde ‘Mutlu Şehirler’ temalı yarışmada “Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi” öğrencileri Aleyna Yıldırım ve Damla Büyük tarafından tasarlanan ‘Mutluluk Geçitleri’ projesi birincilik ödülünün sahibi oldu. Ödüle layık görülen “Mutluluk Geçitleri” projesi, kentlilerin sıklıkla kullandığı üst ve alt geçit alanlarının, kent sahiplerinin kullanabileceği farklı rekreatif mekânlara dönüşebilmesiyle şehirlerin mutlu, akıllı ve yaşanabilir hale getirilmesi hedeflendi.

Ayrıca üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi’nde uzun yıllar öğretim görevlisi olarak Rekreasyon ve Spor Biliminin gelişmesinde değerli katkılarda bulunan Dr. Ümit Kesim, bu organizasyonda ilk kez verilen “Rekreasyon ve Eğlence Yaşam Boyu Onur Ödülüne” layık görüldü.   

Gala gecesinde üniversitemizi temsilen Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Pınar, Proje Koordinatörü ve Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlisi Tayfur Özkan, Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri, Aleyna Yıldırım ve Damla Büyük hazır bulundu. Dekanımız Prof. Dr. Salih Pınar; ödül törenindeki konuşmasında “uygulamaya dönüşebilecek projeleri desteklediklerini ve bu konuda emek sarf eden öğrencileri ile gurur duyduklarını” dile getirdi ve projenin paydaşlarına teşekkür etti.

 

HIZLI ERİŞİM