Üniversitemiz Bünyesinde PERSİS İsimli Otomasyon Sistemi Geliştirildi

Üniversitemize yapılacak olan akademik ve idari başvuruların alınması için Personel Daire Başkanlığı kendi imkânları ile “PERSİS” isimli otomasyon programı geliştirdi.

PERSİS programının oluşturulması; üniversitemizin gelişen teknolojileri ve dijital uygulamaları yakından takip etmesi ve insan kaynakları yönetiminde daha modern, verimli ve hızlı yöntemlerin kullanılması hedeflerine hizmet etti.

PERSİS programı, rektörümüz Prof. Dr. Erol Özvar’a sunuldu. Sunumu Personel Daire Başkanı Tuba Biten ile programı tasarlayan ve geliştiren Süleyman Aral Artuner gerçekleştirdiler.

Akademik ve idari personelin kadro başvurularının internet üzerinden çevrim içi olarak yapılması için geliştirilen PERSİS, 2021 yılı içerisinde kullanılmaya başlanması planlandı. Bu uygulama ile başvuruları daha pratik yolla kabul edecek olan üniversitemiz, diğer kurumlara örnek teşkil edecek ve öncülük yapacak bir adım daha atmış olacak.

Sunum; Rektör Özvar’ın “PERSİS” otomasyon programını hazırlayan personele katkılarından dolayı teşekkürleri ve hediye takdimi ile son buldu.

HIZLI ERİŞİM