Üniversitemiz Rektörlüğü’nün İftar Daveti

Marmara Üniversitesi Göztepe Yerleşkesi’nde düzenlenen iftar programı, Rektör Prof. Dr. Mustafa Kurt, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Çelen, Prof. Dr. Ömer Akgiray ve Prof. Dr. Hasan Korkut, Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Uğur Serencam ile Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Murat Arısal ve Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Ersal Yılmaz’ın katılımıyla gerçekleşti.

Ramazan ayı vesilesiyle Marmara Üniversitesi Rektörlüğünce düzenlenen iftar davetine Orman Bölge Müdürü Yusuf Şahin, Devlet Su İşleri Bölge Müdürü Dr. Celaleddin Ensar Şengül, Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürü Fahrettin Ulu, İller Bankası Bölge Müdürü Muhamed Ferit Yüksel, Meteoroloji 1. Bölge Müdürü Ayşe Gemici ile Karayolları Bölge Müdür Yardımcısı Hakan Yenilmez katıldı.

Rektör Prof. Dr. Kurt, misafirlere hitaben yaptığı konuşmada “Ülkemizin kalkınma hedefleri doğrultusunda bilimsel ve akademik araştırma altyapımızı her geçen gün artırmayı ve aynı zamanda öğrencilerimize sunduğumuz eğitim ve yaşam olanaklarını da geliştirmeyi arzu ediyoruz. Bu anlamda siz değerli kurum yöneticilerimizle kurduğumuz iş birliği ortamının bu sürece katkıları çok değerli. Bu vesileyle kurumlarımız arasında geliştirilmiş olan dostluk ve iş birliği için sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi. Yapılan konuşmanın ardından tüm misafirler ve üniversite yönetimi arasında çeşitli konularda istişarelerde bulunulduktan sonra iftar daveti sona erdi.

HIZLI ERİŞİM