Üniversitemizde ‘Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Merkezi Yazılı Sınavı’ Gerçekleştirildi

Marmara Üniversitesi ‘Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Merkezi Yazılı Sınavı’ 24 Aralık 2022 Cumartesi günü Göztepe Yerleşkesi’nde gerçekleştirildi. Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı tarafından koordine edilen sınava 348 aday girdi. Rektörümüz Prof. Dr.  Mustafa Kurt sınav salonlarını ziyaret ederek adaylara başarılar diledi.

Avukat, diyetisyen, kimyager, kütüphaneci, sosyal çalışmacı, mühendis ve tekniker kadrosu için 43 personelin; şeflik kadrosu için ise 305 personelin başvurduğu ‘Görevde ve Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı'’nın ilk aşaması 80 dakika süren yazılı sınav şeklinde gerçekleşti.  İki aşamalı olan Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği sürecinin yazılı sınav sonuçları ve sözlü mülakatlarıyla ilgili ayrıntılı bilgiler Marmara Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı internet sitesinden duyurulacaktır.

Marmara Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı internet sitesi: https://pdb.marmara.edu.tr