Üniversitemizde “KAP Bilgilendirme Toplantıları” Tamamlandı

Tüm faaliyetlerde kalite çalışmalarına hassasiyet ve önem gösteren Marmara Üniversitesi, Kurumsal Akreditasyon sürecine girdi. Kalite Koordinatörlüğü tarafından yürütülen süreç, 21 Eylül-06 Ekim tarihleri arasında tüm birimlerle yapılan toplantılarla tamamlandı. Göztepe Yerleşkesi Dr. İbrahim Üzümcü Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantılarda, “YÖKAK Dereceli Değerlendirme Anahtarı, KAP bilgilendirme süreci ve kanıtlar hakkında” detaylı bilgiler aktarıldı.

Kalite Koordinatörlüğü Süreç Yönetim Sorumlusu Öğr. Gör. Dr. A. Hande Erol’un gerçekleştirdiği toplantılarda, Koordinatör Yardımcısı Tülin Girgin tarafından Kurumsal Akreditasyon Programı (KAP) Tanıtım Kitapçığı, KAP sürecinde karşılaşabileceğimiz konular, şimdiye kadar hangi çalışmaların yapıldığı, web sayfaları, kanıtlar, saha ziyareti ve yaşanılan durumlar ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı. Çalışmaların sürekliliğini sağlamak adına “Birim çalışmaları” ve faaliyetlerindeki gelişimi/değişimi, iletişim kurmada herhangi bir kesinti yaşanmaması, iyileştirmeye açık alanların görüşülmesi kapsamında, tüm birimler ile “KAP Bilgilendirme Toplantıları” tamamlanırken, akreditasyon süreci ile ilgili bilgilendirmeler duyurulmaya devam edecektir.

Yürütülen çalışmalar ile ilgili detaylara Koordinatörlük web sayfasından ve aşağıda yer alan linklerden ulaşılabilmektedir.

https://kalite.marmara.edu.tr/akreditasyon/tum-birimler-ile-kap-bilgilendirme

Tüm idari ve akademik birimlerin Birim Kalite Koordinatörleri ile 07 Eylül 2023 tarihinde KAP bilgilendirme toplantısı: 

https://kalite.marmara.edu.tr/akreditasyon/birim-kalite-koordinatorleri-ile-kap-bilgilendirme

HIZLI ERİŞİM