Üniversitemizde “Teknoloji Transfer Ofisi Süreçleri ve Üniversite – Sanayi İş Birliği” Konulu Etkinlik Düzenlendi

Marmara Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi’nde, Marmara Üniversitesi İnovasyon ve Teknoloji Transfer Uygulama ve Araştırma Merkezi (MİTTO) ile Marmara İnovasyon Ar-Ge Teknoloji Transfer A.Ş. (MİATT) iş birliğiyle “Teknoloji Transfer Ofisi Süreçleri ve Üniversite – Sanayi İş Birliği” konulu etkinlik gerçekleştirildi.

Marmara Üniversitesi’nden Prof. Dr. Bahadır Tunaboylu, Ebru Genç Kerim ve Muhammed Bilaloğlu ile birlikte 19 Aralık Salı günü gerçekleştirilen eğitimin amacı “Teknoloji Transfer Ofisi Süreçleri ve Üniversite – Sanayi İş Birliği” konularında öğretim üyelerine tanıtım, farkındalık ve bilgilendirme yapmaktır.